MERT YAVUZCAN:

Daha önce sizi hiç izlememiş birine hakkınızda fikir sahibi olması için hangi rolünüzü izlemesini önerirdiniz?

-Rol benim ödünç aldığım bir ruhtur…Her seferinde yepyeni ve benden mümkün olduğu kadar uzak kendi içinde hesaplaşmaları olan rolleri tercih ederim. Bu yüzden sanırım bir önerim olamaz.

Bir oyuncunun “iyi” olması hangi kıstaslara bağlıdır?

-Tecrübe… Kişisel Gelişim… Hayat…

Bir oyuncu olarak Türkiye’deki senaryoları ve karakter çeşitliliğini nasıl buluyorsunuz? Sık sık kötü karakterlerle ekrana gelmek tesadüf mü, bilinçli bir tercih mi?

-Son zamanlarda yurt dışından alınan hikayeler var ve maalesef uyarlama anlamında prodüksiyon ve oyuncular ne kadar iyi olursa olsun seyirci olarak hele ki o dizileri biliyorsanız üzücü bir sonuçla karşılaşmak mümkün olabilir ama bunların yanında çok özgün bizden olan hikayeler ve kahramanlar yaratılmakta ki bu senaryo ve karakter çeşitliliği açısından önemli bir başarıdır… Son oynadığım sizin tabirinizle “Kötü” adamı en son iki buçuk yıl önce oynamıştım o zamandan bu yana çok çeşitli karakterler oldu hayatımda ama bunun bir tesadüf olmadığını söyleyebilirim. Dediğim gibi tercih ettiğim rollerin bir derinliği, geçmişi, çelişkileri hatta nevrotikliği olmalı ki Taner’de bunları bulmak mümkün.

TANER’İN HAYATINI YAŞADIĞIMI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMEM

Dizide yaşadıklarınızı gerçek yaşamınızda yaşasaydınız ne yapardınız? 

-Düşünmek bile istemem.

Kendi yaşamınızın bir senaryo olduğunu düşünürseniz, şimdi o senaryonun neresindesiniz? Daha çok başındayım desem… Under construction 🙂 Her gün yepyeni bir sayfa, tertemiz bir kağıt gelir önüme ve onu evrenin ritmiyle boyar ve çizerim…

Peki bu senaryoyu izleyen biri olsanız, bir izleyici olarak “Mert” hakkında ne düşünürdünüz?

Derin bir nefes al ve uzuuun uzun ver…

İzleyici sizce neden Aşkın Bedeli’ni seyretmeli?

Tüm içtenliğiyle oynayan iyi oyuncularıyla, özgün hikayesi ve bir sonraki gün ne olacağını sabırsızlıkla bekleyecekleri entrika, intikam, aşk ve kaosu yani yaşamı birebir kendi hayatlarından parçalarla izleyecekleri doyumsuz bir dizi olduğu için diyebilirim…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.