Diana

 

Yönetmen: Oliver Hirschbiegel

Senaryo: Stephen Jeffreys

Oyuncular: Naomi Watts, Naveen Andrews, Cas Anvar, Juliet Stevenson, Geraldine James

 

Konu: Tüm dünyanın tanıdığı ve sevdiği Galler Prensesi Diana’nın hayatının son iki yılına ışık tutan bir film “Diana”. Akademi ödüllü güzel oyuncu Naomi Watts’ın canlandırdığı Prenses Diana rolü, içinde çok naif ve tutkulu bir kadını barındıran bir aşkın hikâyesi. Oliver Hirschbiegel’in yönetmen koltuğuna oturduğu Diana’da gerçek aşkın bir kadının her kim olursa olsun, hayatını nasıl değiştirebileceği tüm duygusallığıyla işleniyor.

 

Büyük Kumar

 

Yönetmen: Brad Furman

Senaryo: Brian Koppelman

Oyuncular: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie

 

Konu: Justin Timberlake, okulu için kullanması gereken tüm parasını, online poker oynanan yasadışı bir kumar sitesinde oynadığı oyunlar için harcar. Her şey yolunda giderken yaptığı bir hata, borç batağına sürüklenmesine ve belalı site yöneticisine borçlanmasına neden olur.

 

Blue Jasmine

 

Yönetmen: Woody Allen

Senaryo: Woody Allen

Oyuncular: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Charlie Tahan, Sally Hawkins

 

Konu: New York’lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco’ya gitmektir…

 

  1. I. P. D. Ölümsüz Polisler

 

Yönetmen: Robert Schwentke

Senaryo: Terry Rossio

Oyuncular: Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Mary Louise Parker, Kevin Bacon

 

Konu: Jeff Bridges ve Ryan Reynolds, doğaüstü aksiyon-macera filmi R. I. P. D. Ölümsüz Polisler’de dünyamızı, diğer tarafa gitmeyi reddeden, giderek daha zararlı hale gelen bir dizi yaratıktan kurtarmak üzere öteki dünya işleriyle uğraşan Rest In Peace Department tarafından gönderilen iki zombie polisi canlandırıyor.

 

Riddick

 

Yönetmen: David Twohy

Senaryo: Terry Rossio

Oyuncular: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk

 

Konu: Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick, kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur. Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır, ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır.

 

We’re The Millers

 

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

Senaryo: Steve Faber

Oyuncular: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Ed Helms, Will Poulter, Jason Sudeikis

 

Konu: David Burke müşterileri arasında aşçıların ve annelerin de olduğu ot satıcısıdır. Belirli nedenlerden dolayı göze batmamayı tercih eden David aynı yerde yaşadığı gençlere yardım etmeye çalışınca hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağını öğrenir. Komşuları alaycı striptizci Rose, özenti müşterisi Kenny ve zeki bir genç kız olan Casey’nin de yardımıyla mükemmel bir plan yapar.

 

Korku Seansı

 

Yönetmen: James Wan

Senaryo: Chad Hayes

Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mackenzie Foy, Joey King, Lili Taylor

 

Konu: Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl dünyaca meşhur olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, karanlık bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiflik evine çağırılmalarıyla başlıyor.

 

Karnaval

 

Yönetmen: Can Kılcıoğlu

Senaryo: Can Kılcıoğlu

Oyuncular: Tülin Özen, Serdar Orçin, Sait Genay, İpek Bilgin, Vedat Erincin

 

Konu: 30’lu yaşlardaki Alis babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabada yaşamaya başlar. Bu süreçte tek derdi hayatını sürdürebileceği düzenli bir işe girebilmektir. Tam da bu sırada halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder. Sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında gelişenler sayesinde hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalarlar.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.