Maskeli Süvari

Yönetmen: Gore Verbinski

Senaryo: Terry Rossio

Oyuncular: Johnny Depp , Armie Hammer , William Fichtner , Helena Bonham Carter , James Badge Dale

Konu: Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünlü TV dizisinin sinema versiyonuyla beyaz perdeye aktarılıyor. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Gore Verbinski’nin yaptığı filmin baş rollerini ise Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaşıyor.

New York´ta 2 Gün

Yönetmen: Julie Delpy

Senaryo: Julie Delpy

Oyuncular: Chris Rock, Daniel Brühl, Julie Delpy, Dylan Baker, Kate Burton

Konu: Marion, New York’ta Mingus’la mutlu mesut kedileri ve önceki beraberliklerinden çocuklarıyla yaşamaktadır. Ne var ki, Marion’un fazla neşeli babası, her daim azgın kız kardeşi ve onun rezil erkek arkadaşı aniden ziyarete gelir. Marion’la Mingus’un ilişkileri iki gün boyunca akıl almaz sınavlardan geçecektir, çünkü bu üç Fransızın ırkçı yaklaşımları, cinsellik konusundaki rahatlıkları sınır tanımamaktadır.

Acil Arama

Yönetmen: Brad Anderson

Senaryo: Jon Bokenkamp

Oyuncular: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut, Justina Machado, Ella Rae Peck

Konu: Jordan, 911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadındır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız sesi evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan ekipler evi tespit edip, kızı kurtarıncaya kadar, telefonda katili oyalamaya ve ikan etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür; dahası birbirini takip eden olayların bir seri katil işi olduğu ortaya çıkar. Bu arada Jordan’ın psikolojisi de altüst olmuştur.

 

Only God Forgives

 

Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Senaryo: Nicolas Winding Refn

Oyuncular: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Luke Evans, Joe Cummings, Gordon Brown

 

Konu: Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling’in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak niteleniyor. Polis katili bir uyuşturucu satıcısının kardeşinin intikamını almak için hayatını tehlikeye attığı filmin senaryosu yine yönetmen Refn’e ait.

 

 

The Wolverine

 

Yönetmen: James Mangold

Senaryo: Christopher McQuarrie

Oyuncular: Hugh Jackman, Famke Janssen, Brian Tee, Hiroyuki Sanada, Will Yun Lee

 

Konu: Wolverine bu sefer Japonya’da seyredeceğiz ve düşmanları samuraylar olacak. 1982’de dört bölüm olarak çıkan çizgi romanın bölümlerinden uyarlanacak olan filmide, Wolverine aşkı olan Mariko Yashida’yı bulabilmek için Japonya’ya gidecek. Başrollerinde Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto yer alıyor.

 

İnşallah

 

Yönetmen: Anaïs Barbeau-Lavalette

Senaryo: Anaïs Barbeau-Lavalette

Oyuncular: Sabrina Ouazani, Marie-Therese Fortin, Carlo Brandt, Sivan Levy, Yousef Sweid

 

Konu: Doktor olan Chloe, yaşamını Ramallah’taki Türk doktorlara yardım etmekle ve Kudüs’te yaşayan İsrailli bir asker olan kapı komşusu Ava ile geçirmektedir. Her gün uçurumun iki farklı yanını gören Chloe, birbirlerine düşman arkadaşları arasında köprü kurmaya çalışsa da her iki tarafa da aslında yabancı olduğunu fark edecektir.

 

Beyaz Saray Düştü

 

Yönetmen: Roland Emmerich

Senaryo: James Vanderbilt

Oyuncular: Channing Tatum, Jamie Foxx, Rachelle Lefevre, Maggie Gyllenhaal, Lance Reddick

 

Konu: Gizli serviste çalışmak isteyen John Cale, Başkan James Sawyer’ın korumalarından biri olabilmek için başvuruda bulunur. Aldığı yanıt olumsuz olur. Olumsuz haberi kızına vermekte zorlanan genç adam, kızını Beyaz Saray’a gidecekleri bir gezintiye çıkarır. Burada haberi vermeye hazırlanırken ortalık bir anda karışır. Paramiliter bir grup asker, Beyaz Saray’ı işgal etmiştir. Başkan, First Lady ve çocuklarının hayatı tehlikede; üçünün kaderi de John Cale’in ellerindedir!

 

Pasifik Savaşı

 

Yönetmen: Guillermo del Toro

Senaryo: Travis Beacham

Oyuncular: Charlie Hunnam, Ron Perlman, Idris Elba, Charlie Day, Rinko Kikuchi

 

Konu: Guillermo del Toro’nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde İdris Elba, Charlie Hunnam ve Rinko Kikuchi gibi isimlerin yer aldığı bilim kurgu tarzındaki Pacific Rim, insanlığı tehdit eden uzaylılarla savaşmak için, tasarlanan ve isimleri Jaegers olan dev robotların savaşını konu alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.