Broken City

Yönetmen: Allen Hughes
Senaryo: Brian Tucker
Oyuncular: Russell Crowe, Mark Wahlberg, Catherine Zeta-Jones, Natalie Martinez, Barry Pepper
Konu: Eskiden polis olan bir dedektif, bir belediye başkanı tarafından karısının kendisini aldattığı şüphesini araştırmak için tutulur. Dedektif iddiaları doğrular, fakat ortada bir sorun vardır: başkanın eşinin görüştüğü adam ölmüştür. Araştırmalarını derinleştiren dedektif başkanın da isminin karıştığı politik bir skandalı ortaya çıkaracaktır. Crowe filmde eşinin kendisini aldattığından şüphelenen belediye başkanını, Wahlberg ise aldatma olayını araştıran dedektifi canlandıracak.

Kanunsuzlar / Lawless

Yönetmen: John Hillcoat
Senaryo: Nick Cave
Oyuncular: Gary Oldman, Shia LaBeouf, Tom Hardy, Guy Pearce, Mia Wasikowska
Konu: Büyük Buhran döneminde küstah ve korkusuz üç genç kardeş ele geçmesi zor Amerikan Rüyasını gerçekleştirmek için suç işlemeye başlarlar. Güçlü şehir gangsterleri kardeşlerin çabalarının ödüllerini toplarken, onlar hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder.En genç kardeş, Jack, kendisini yeni Al Capone olarak düşler; neye malolursa olsun güzel takım elbiseler, silahlar ve hızlı arabalar hayaleder.

Zincirsiz / Django Unchained

Yönetmen: Quentin Tarantino
Senaryo: Quentin Tarantino
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Jonah Hill
Konu: İç Savaş’tan iki yıl önce, güneyde geçen Django Unchained’de Oscar sahibi Jamie Foxx eski sahipleriyle geçmişi yüzünden Alman bir ödül avcısı olan Dr. King Schultz’la (Christoph Waltz) bir araya gelen Django karakterini canlandırıyor… Schultz, katil Brittle kardeşlerin peşindedir ve ödülüne kavuşmasını sadece Django sağlayabilir. Doğru kabul edilen her şeye aykırı olan Schultz, Brittle kardeşlerin –ölü veya diri- yakalanmasını sağlarsa Django’yu özgürlüğüne kavuşturma sözü verir.

The Impossible

Yönetmen: Juan Antonio Bayona
Senaryo: Sergio G. Sánchez
Oyuncular: Naomi Watts, Ewan McGregor, Geraldine Chaplin, Marta Etura
Konu: Naomi Watts ve Ewan McGregor’un oynadığı “The Impossible”da 2004 yılında tüm Hint Okyanusu kıyılarını vuran ve onbinlerce kişinin yaşamına mal olan tsunami felaketinde yaşanan gerçek bir olaya odaklanıyor. Tsunami’de kalan İngiliz bir ailenin hayatta kalma çabası filmin odağında.

Silver Linings Playbook

Yönetmen: David O. Russell
Senaryo: David O. Russell, Matthew Quick
Oyuncular: Robert De Niro, Bradley Cooper, Chris Tucker, Jennifer Lawrence, Julia Stiles
Konu: Pat Peoples (Bradley Cooper) her zaman bardağın dolu tarafına bakan, “Her şeyde bir hayır vardır,” sözüne inanan bir adamdır. Karısı kendisini başka bir adam için terk ettikten sonra akıl hastanesinde kalan Pat, karısını geri kazanmaya ve hayatını yeniden düzene sokmaya kararlıdır. Moralinin bozulmasına asla izin vermemeye çalışan Pat anne babasının yanına taşınır ve kendisini karısının istediği türden bir adam olmaya çalışmaya adar.

The Gangster Squad

Yönetmen: Ruben Fleischer
Senaryo: Will Beall
Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Giovanni Ribisi, Josh Brolin, Michael Pena
Konu: Los Angeles, 1949. Brooklynli çete lideri Mickey Cohen Chicago’nun batısındaki dönen bahisler, uyuşturucu, silahlar ve hayat kadınlarından kazanç sağlıyor. Bu sırada kontrol altında tuttuğu politikacılar ve polislerin de yardım alıyor. Ancak John O’Mara ve Jerry Wooters önderliğinde toplanan gizli polis ekibi Cohene savaş açıyor.

Lincoln

Yönetmen: Steven Spielberg
Senaryo: John Logan, Tony Kushner
Oyuncular: Joseph Gordon-levitt, Tommy Lee Jones, Daniel Day-Lewis, Lee Pace, Sally Field
Konu: Film, Amerika Birleşik Devletleri’nin 16. Başkanı olan ve kuzey eyaletlerinde 1861-1865 yılları arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden Lincoln’un son dönemlerine ışık tutuyor. İç Savaş’ın hararetli günleri geride kalınca, Abraham Lincoln ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları da su yüzüne çıkacaktır. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanacaktır…

Aşk, Şimdi! / Now Is Good

Yönetmen: Ol Parker
Senaryo: Ol Parker
Oyuncular: Dakota Fanning, Kaya Scodelario, Olivia Williams, Paddy Considine, Jeremy ırvine
Konu: Tessa, lösemi hastalığına yakalanmış, gördüğü dört yıllık kemoterapi tedavisinin ardından doktorlar tarafından iyileşemeyeceği yönünde teşhis konulmuş genç bir kadındır. Ölümü kabullenen çaresiz Tessa son günlerini hastanede tedavi olarak ya da acı çekerek geçirmeyi istemez. Adam Tessa’ya bu zor günlerinde destek olmaktadır. Ölmeden önce yapacaklar listesi hazırlarlar. Tessa ölmeden bunların hepsini yapmak istemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.