Arbitrage

Yönetmen: Nicholas Jarecki

Senaryo: Nicholas Jarecki

Oyuncular: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth

Konu: Büyük bir ticaret imparatorluğunu yöneten Robert Miller bir gece bir trafik kazası geçirir; kendisi sağ kurtulur fakat herkesten gizlediği yasak aşkı kazada can verir. Miller kaza sonrası gizli ilişkisinin ortaya çıkmasını göze alamaz ve riskli bir plan yapar. Tam şirkette her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü sırada olayı araştıran detektif Michael Bryer planlarını alt üst edecektir.

Sparkle

Yönetmen: Salim Akil

Senaryo: Mara Brock Akil, Howard Rosenman

Oyuncular: Jordin Sparks, Whitney Houston, Derek Luke

Konu: 60’lı yıllarda Harlem’li 3 kız kardeş şarkıcı olarak ünlenmeyi başarırlar , fakat ünlülerin genelde yaşadıkları sorun onlarında hayatlarının en büyük sorunu olmayı başarır. Uyuşturucunun pençesine düşen üç kız kardeşin ilişkileri her geçen gün daha da kötüye gitmeye başlamıştır . Sadece Sparkle Williams direnerek buna karşı koymayı başarır ve diğer iki kız kardeşini de kurtarmaya çalışır. Tüm bunlar olurken aşkı da bulacaktır.

 

 

Paranormal Activity 4

 

Yönetmen: Henry Joost, Ariel Schulman

Senaryo: Zack Estrin

Oyuncular: Katie Featherston, Matt Shively, Kathryn Newton

Konu: Dünyanın dört yanında fırtınalar kopartan ve kendisine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin dozunun yüksek olduğu filmde Kaite ve kardeşinin bu sefer çocukluk yıllarına geri dönerek, geçmişte yaşananlar sıra dışı olaylara tanıklık edeceğiz. Zira yetişkinlik döneminde başımıza gelen pek çok şeyin gizli nedeni çocukluk yıllarında yatar…

 

 

Asteriks ve Oburiks: Tanrı Britanya’yı Korusun

 

Yönetmen: Laurent Tirard

Senaryo: Grégoire Vigneron, Laurent Tirard

Oyuncular: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Guillaume Gallienne

Konu: İÖ 50 yılı Sezar savaşa susamış , mükemmel lejyon ordusuyla dünyanın sınırlarındaki adayı Britanya’yı (Bretagne ) fethetmeye karar verir. Zafer çabuk alınmıştır fakat küçük bir Britanya köyü onlara direnir. Britanya’nın kraliçesi Cordelia en sadık çalışanı Jolitorax’ı Romalılara karşı direnişleriyle ünlü başka bir küçük köyün yakınlarına Gaule’den yardım istemeye gönderir, Gaulois köyünde Astérix ve Obélix oldukça meşguldür. Şef , yeğeni Goudurix’i onlara emanet etmiştir. Jolitorax yardım istemeye geldiğinde, ona büyülü iksirden bir ton emanet etmeye karar verirler ve yanında da Asterix ve Obelix’i gönderirler tabii eğitimini tamamlaması için iyi bir fırsat yakalayan Goudurix de onlarla gidecektir. Ama hiçbir şey planlandığı gibi gitmez.

 

 

 

 

Ruby Sparks

 

Yönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Senaryo: Zoe Kazan

Oyuncular: Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening

Konu: Calvin genç yaşında büyük başarı elde etmiş ama hızlı yükselen kariyerinde şimdi duraklama evresine giren bir yazardır; sanki ilhamı tutulmuştur. Bu durumla başa çıkmak içinse ilginç bir yol dener. Kendini yeni bir romansın içine sokmaya karar verir ve kendisini seveceğini düşündüğü bir dişi karakter yaratır, ve adını Ruby koyar. Fakat bir hafta sonra Ruby kanlı canlı salondaki kanepede oturuyordur! Calvin kelimelerinin nefes alan bir canlıya dönüştüğünü görünce ne yapacağını şaşırır…

 

Uzun Kuyruk

 

Yönetmen: Alain Chabat

Senaryo: Jeremy Doner, Alain Chabat

Oyuncular: Jamel Debbouze, Alain Chabat, Fred Testot

Konu: Palombia’ya bir define avına giden Dan Geraldo, hiç beklemediği, şaşırtıcı bir sürprizle kendisini karşı karşıya bulur. Bölgede rehberlik yapan Pablito sayesinde cesaret isteyen, macera dolu bir yolculuğa koyulan Geraldo, mistik ve afacan bir hayvan olan Marsupilami’nin gerçketen var olduğunu keşfeder.

 

 

Here Comes the Boom

 

Yönetmen: Frank Coraci

Senaryo: Kevin James, Rock Reuben

Oyuncular: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler

Konu: Bir lisede biyoloji öğretmenliği yapan Scott Voss sıra dışı bir uğraşın peşinden giderek, karma dövüş sanatlarını öğrenmeye başlar. Asıl amacı ise daha fazla para kazanarak, nakit sıkıntısı çeken okulunda ekstra mesaiye engel olmak ve bütçeyi rahatlatmaktır.

 

 

Butter

 

Yönetmen: Jim Field Smith

Senaryo: Jason Micallef

Oyuncular: Jennifer Garner, Olivia Wilde, Hugh Jackman

Konu: Küçük bir kasaba olan Iowa’da evlat edilen bir kız, kendisinin tereyağ oyma konusundaki yeteneğini keşfeder ve kendisini kasabanın yerlilerinden olan hırslı bir kadının karşısında kasabanın her yıl düzenlenen yarışmasında yarışırken bulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.