Ruh Eşim

Yönetmen: Jean-Marc Vallée

Senaryo: Jean-Marc Vallée

Oyuncular: Vanessa Paradis, Evelyne Brochu, Marin Gerrier

Konu: Bu bir adamla bir kadın arasındaki aşk hikayesi. Bir anne ile oğlunun arasındaki sevgi bağı. Aşk fantastik ve mistik bir kapıdan bakan film birbirine paralel iki hikaye üzerinden ilerliyor. Bir hikayede 1960’lara giderken, ikincisinde günümüzden devam ediyor.

Lockout

Yönetmen: James Mather, Stephen St. Leger

Senaryo: Luc Besson, James Mather, Stephen St. Leger

Oyuncular: Guy Pearce, Maggie Grace, Vincent Regan

Konu: Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow’a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily’yi kurtarmaya çalışacaktır.

 

 

Üç Ahbap Çavuş

 

Yönetmen: Peter Farrelly, Bobby Farrelly

Senaryo: Mike Cerrone, Peter Farrelly, Bobby Farrelly

Oyuncular: Sean Hayes, Chris Diamantopoulos, Sofia Vergara

Konu: Çocukken beraber büyüdükleri kilise yetimhanesine yardım etmeye çalışan 3 kafadar Moe, Larry ve Curly, kendilerini bir cinayet davasından bir televizyon şovuna uzanan bir dizi komik ve sakarlıklarla dolu maceranın içinde bulurlar!

 

Gerçeğe Çağrı

 

Yönetmen: Len Wiseman

Senaryo: Kurt Wimmer, James Vanderbilt, Mark Bomback

Oyuncular: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston, Jessica Biel

Konu: Sıradan bir işçi olan Douglas Quaid, bir süper ajanın anılarını belleğine yüklemesiyle tehlikeli bir maceranın da içine düşer. Silahlı güçler tarafından aranan bir kaçapa dönüşen Quaid’ın şimdi yapması gerekense yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen’i durdurmaktır.

 

El Cin

 

Yönetmen: Hasan Karacadağ

Senaryo: Hasan Karacadağ

Oyuncular: Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız

Konu: İstanbul’un sahil ilçesi Şile’de küçük bir kız kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır. Olaylardan habersiz, kendi halinde yaşayan 5 üniversiteli genç, bir anda bu kızla ilgili garip olaylar yaşamaya başlarlar. Aniden beliren,telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar, lanetli olaylar çevrelerini sarar. Kızla ve ailesiyle hiçbir ilgileri yokken neden bu görüntülerle karşılaştıklarını çözemezler. Kendi kendilerine bir çıkış yolu ararken, gizemli kaçırılmanın ardındaki sırlar onları cinler alemine doğru sürükler. Ölüm ve hatta ondan daha korkunç olan acılar şimdi çok daha yakındır.

 

 

Neighborhood Watch

 

Yönetmen: Akiva Schaffer

Senaryo: Jared Stern, Seth Rogen, Evan Goldberg, Justin Theroux

Oyuncular: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill

Konu: Film, eşlerinden ve ailelerinden biraz uzak kalmak ve kafa dinlemek için mahallenin güvenliğini korumak bahanesiyle sözde “suç gözetleme timi” kuran bir grup erkeğin hikâyesine odaklanıyor. Fakat işler başta iyi gitse de, kafadarlar kendilerini dünyayı tehlikeyi atan bir komplonun ortasında bulmakta gecikmeyecektir

 

 

Room 205

 

Yönetmen: Rainer Matsutani

Senaryo: Eckhard Vollmar

Oyuncular: Jennifer Ulrich, André Hennicke, Inez Bjørg David

 

Konu: Her şeye yeni baştan başlamak isteyen Katrine Kopenhang’ta bir öğrenci yurduna yerleşir ve üniversiteye kayıt olur. Sanne ile yaşadığı bir sorun tüm planlarını alt üst edecektir. Sanne ve arkadaşları onu yurttan attırmak için ellerinden geleni yaparlar. Hatta odasında kendisinden önce kalan bir öğrenci hakkında çıkan hayalet hikayeleriyle onu korkutmaya çalışırlar. Fakat sadece Katrine’ini hedefledikleri hikaye çığrından çıkar, hayalet bir mit masalından öteye geçerek gerçekliğe dönüşür…

 

 

Ne Adam Ama

 

Yönetmen: Matthias Schweighöfer

Senaryo: Doron Wisotzky

Oyuncular: Matthias Schweighöfer, Sibel Kekilli, Elyas M’Barek

 

Konu: Alex genç yakışıklı fakat biraz talihsiz bir öğretmendir. Kız arkadaşı Caroline tarafından terk edildikten sonra artık bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini de fark eder. Kendisinden, kadınların ilgisini çekecek, güven veren, modern bir erkek yaratmak zorundadır. Sürprizlerle dolu kız arkadaşı Nele, ve en iyi arkadaşı Okke, çapkın, biraz maço bir hovardadır ve Alex’e bu işin püf noktalarını sonuna kadar öğretmeye kararlıdır. Alex şimdi ‘Kadınların istediği erkek nasıl olunur?’ sorusuna yanıt ararken bir yandan da onu olduğu gibi sevecek bir kadının özlemini çeker…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.