Fırat Sayıcı

Gertie / “E.T.”

İlk İzlenim: Minik, tatlı ve meraklı…

Konuştukça: Dünyayı keşfetmeye hazır, masum bir çocuk.

Artıları: O kadar tatlı ki, sizi çocukları daha sever bir hale getiriyor.

Handikapları: Zaman zaman merakı başına işler açıyor.

Yaşam Felsefesi: Büyüklerim ne derse o olur. Ama sadece şimdilik.

Hayattaki Düsturu: Öğrenmek için hazırım!

Tanıyınca: Çok şirin, çok tatlı küçük bir çocuk. Onun gibi bir kız kardeşiniz olması için neleri vermezdiniz ki?

Dylan Sanders / “Charlie’nin Melekleri”

İlk İzlenim: Kendi halinde, cana yakın ve girişken.

Konuştukça: Damarına basanın canını yakar!

Artıları: Başına gelen kötü gelişmelerin altından, ekip ruhuyla kalkmayı çok iyi beceriyor.

Handikapları: Biraz sakar mı ne?

 Yaşam Felsefesi: Her şey Charlie için!

Hayattaki Düsturu: Aslında bir melek değilim. Sadece işimi yapıyorum.

Tanıyınca: Aslında naif bir sevgili ya da vefakar bir arkadaştır kendisi. Ancak siz siz olun onu kızdırmaya kalkışmayın. Yoksa hayatınızda yiyeceğiniz en acı döner tekmeyle tanışırsınız.

Drew Barrymore

E.T. filminde canlandırdığı Gertie rolüyle, küçük yaşta büyük şöhret sahibi olan Barrymore’un, kimilerinin iddiasına göre onu 12 yaşında kokaine başladığı söylenir. İlk gençlik yıllarında Playboy’a soyunan güzel oyuncu, talihini Çığlık filmindeki rolüyle yeniden ters çevirmiştir. Gertie kadar çocuksu bir ruha sahip olan Drew Barrymore, Dylan Sanders kadar da iş bitirici ve (yeri geldiğince) serttir. En büyük hobisi fotoğrafçılık olan sevilen yıldız, alçakgönüllülüğü ve hassasiyetiyle Hollywood setlerinin gözdesi.

 

 

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.