The Vow

Yönetmen: Michael Sucsy

Senaryo: Jason Katims, Abby Kohn

Oyuncular: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill

Konu: Paige ve Leo’nun evlilikleri bir trafik kazası sonrası allak bullak olur. Çünkü Paige kazadan sonra hafızasını kaybetmiştir ve kocası Leo’yu hatırlamamaktadır. Yıllardır aşık olduğu karısının durumuyla ne yapacağını bilemeyen Leo’nun yapacağ tek bir şey vardır: karısının kalbini yeniden çalmak. İlk 50 Öpücük filmiyle fikirsel bazda benzerlikleri olan film raomantik drama daha yakın bir türde duruyor.

Bisikletli Çocuk

 Yönetmen: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Senaryo: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Oyuncular: Cécile de France, Thomas Doret, Jérémie Renier

 Konu: Babasının bir yetimhaneye terk ettiği 12 yaşlarındaki Cyril’in hayatta tek bir amacı vardır, o da ne pahasına olursa olsun babasını bulmak. Babasını ararken tesadüfen kuaför salonu işleten Samantha ile tanışan Cyril, ondan koruyucu annesi olmasını ister. Babasına olan öfkesini Samantha ile geçirdiği haftasonlarında, kadının ona duyduğu sevgiyle dizginlemeye çalışan Cyril’in başı banliyö hayatıyla da derde girecektir.

 

İçimdeki Şeytan

 

Yönetmen: William Brent Bell

Senaryo: William Brent Bell

Oyuncular: Simon Quarterman, Ionut Grama

 

Konu: Yıllardan 1989… Acil yardım hattına üç kişinin vahşi öldürüldüğüne dair bir cinayet ihbarı gelir. Telefonu açan Maria Rossi adındaki kadın cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf etmektedir…

 

Miss Bala

 

Yönetmen: Gerardo Naranjo

Senaryo: Gerardo Naranjo

Oyuncular: Stephanie Sigman, Noe Hernandez, Jessica Berlanga

 

Konu: Lara, Meksikalı genç, güzel ve hırslı bir kadındır. Hayattaki en büyük ideali ise güzellik yarışmasında birinci gelmektir. Tesadüf eseri bir gece kulübünde narkotik polislerince işlenen bir katliama tanık olunca, hayallerine ulaşmasının yegane yolunun uyuşturucu şebekesiyle işbirliği yapmaktan geçtiğini anlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel Ami

 

Yönetmen: Declan Donnellan, Nick Ormerod

Senaryo: Rachel Bennette

Oyuncular: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas

 

Konu: Georges Duroy, sefaletten zengiliğe, kadınların bir araç olduğu sokaklardan, tutkulu güç birlikteliklerine giden yolu aşmaya çalışan akıllı ve çekici bir gençtir. Ve o yıllarda güç, hayatta kalmak için her şeydir.

 

Gone

 

Yönetmen: Heitor Dhalia

Senaryo: Allison Burnett

Oyuncular: Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Wes Bentley

 

Konu: Kız kardeşi ortadan kaybolunca Jill, kendisini iki sene önce kaçıran seri katilin geri döndüğünü anlar. Fakat polis de dahil hiç kimseyi buna ikna edemez. Jill şimdi herkesi karşısına alarak, kız kardeşini kaçıran adamın peşine düşecektir…

Rampart

 

Yönetmen: Oren Moverman

Senaryo: Oren Moverman, James Ellroy

Oyuncular: Woody Harrelson, Ben Foster, Sigourney Weaver

 

Konu: 1990ların Los Angelosında kötü polis memuru, yozlaşmış polislerin sonuncusu Dave Brown, ailesine bakmak için çok çalışmakta ve hayatını sürdürebilmek için çabalamaktadır. Woody Harrelson uzun zamandır hayranlarını tatmin etmekten uzak rollerde görülüyordu. Ancak Mickey Rourke’un “Wrestler” ile dönüşüne benzer bir performans bizi bekliyor. Rampart’ı, Behzat Ç.’nin Amerika versiyonu olarak tanımlamak da mümkün.

 

 

Şempanze

 

Yönetmen: Alastair Fothergill, Mark Linfield

Senaryo: Alastair Fothergill, Mark Linfield

 

Konu: Geçtiğimiz aylarda Maymunlar Cehennemi:Başlangıç’ı izlemiş ve oldukça beğenmiştik. Önümüzdeki aylarda ise henüz bebek bir şempanzenin ormandaki hayatını beyazperdeye taşıyan filmi izleme fırsatı bulacağız. Gerçeklere dayalı ve bir senaryo mantığında kurgulanan belgesel DisneyNature tarafından hazırlandı. Yapım, özellikle de hayvanseverlerin ve çocukların büyük ilgisini çekecek…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.