Serdar akbıyık

Hollywood’un Rus güzellerinin sonuncusu Mila Kunis bu ay Justin Timberlake ile arkadaşlık ile cinselliğin romantizmi katmadan yaşanıp yaşanamayacağını deneyen iki insanın hikayesinin anlatıldığı Arkadaştan Öte filmiyle karşımıza çıkacak

Mila Kunis son dönemlerin en seksi isimlerinden. Özellikle Siyah Kuğu’daki rolüyle birçok hayran kazanan güzel yıldız dokuz yaşında başladığı oyunculuk mesleğinin zirvesine yerleşti. Milla Jojovich gibi Ukrayna asıllı olan Mila Kiev’de doğmuş. Babası mühendis annesi ise fizik hocasıymış. Sekiz yaşında ABD’ye taşınan Kunis ailesi kızlarının bir yıl içinde oyuncu olacağını ve hayatını değiştiren menejerle tanışacağını tahmin etmemişlerdir herhalde. Kunis’in güzelliğinin dışında kendine has bir özelliği daha var. Gözlerinden biri mavi diğeri yeşil. Hatta bu yüzden ona sette arkadaşları Husky lakabı takmışlar. Bu ilginç güzellik Kunis’in işine yarasa da bu yıl içinde sağlık problemleri de çıkarttı. Geçici körlük yaşayan güzel yıldız ameliyat oldu. İlk sinema deneyimini, 1995 yapımı Make a Wish, Molly adlı filmdeki Melinda karakteri ile gerçekleştiren Kunis, 90’lı yılların sonunda Santa with Muscles, Honey, Piranas gibi pek çok sinema filminde yan rollerde bulundu. 2000 yılında, dünyaca ünlü animasyon serisi Family Guy’ın ana karakterlerinden birisi olan Meg karakterini seslendirdi. Uzun yıllardır sinema ve T.V. sektöründe bulunsa da, Mila Kunis’in kariyeri, ancak 2008 yılında yükselişe geçebildi. Forgettin Sarah Marshall ile seyirci ve eleştirmenlerden tam not aldı. 2008 yılında rol aldığı ikinci film ise, başrollerini Mark Wahlberg ile paylaştığı ve aynı adı taşıyan ünlü bilgisayar oyunundan uyarlanmış olan Max Payne oldu. Gittikçe dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız 2010 yılında Denzel Washington ile beraber rol aldığı The Book of Eli-Tanrının Kitabı ile hayranlarını şaşırttı. Asıl patlamasını ise aynı yıl Natalie Portman ile beraber rol aldığı Siyah Kuğu ile yaptı. Bu ay Justin Timberlake ile Arkadaştan Öte filmiyle karşımıza çıkacak. Romantizmi dışlayan ve seks yapıp arkadaşlıklarını devam ettireceğine inanan iki insanın eğlenceli hikayesi. Yapım Kuris için çok önemli çünkü bu neredeyse ilk başrolü.

 

1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü bitirdi. Erol Simavi Vakfı Gazetecilik Bursu'nu kazanıp iki yıllık eğitimden sonra Hürriyet Gazetesi'nde istihbarat muhabiri olarak mesleğe başladı. 1992 yılında Hürriyet Yazıişleri'ne geçti. 1993'te Spor Gazetesi'ni kuran grupta yer aldı. 1996'da Hürriyet Yazıişleri'ne döndü. 1999'da Star Gazetesi kuruluşunda bulunmak için Hürriyet'ten ayrıldı. 2000-2001 yıllarında Almanya'da Star Gazetesi'ni çıkaran grupta Yazıişleri Müdürlüğü yaptı. 2002'de Türkiye'ye dönüp Star Grubu'na bağlı olan ve yeniden yayımlanan Hayat Dergisi'nde görev aldı. Hayat Dergisi'nde ve Star Gazetesi'nde sinema eleştirmenliği yaptı. 2004 yılında Star Gazetesi Yazıişleri Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen Star Gazetesi İnternet Yayın Müdürlüğü ve sinema eleştirmenliğini sürdürmektedir. Star Gazetesi, Kral Müzik Dergisi ve internette çıkardığı Cinedergi'de sinema yazıları yayımlanmaktadır. 2007 yılında "Türk Sineması'nı Yönetenler" adlı yönetmenlerle yaptığı röportajları kapsayan bir kitap çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.