Anadolu Kartalları

Yönetmen: Ömer Vargı

Senaryo: Hakan Evrensel

Oyuncular: : Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Hande Subaşı, Özge Özpirinççi, Ekin Türkmen, İlhan Şeşen

Konu: Film, pilot olma hayaliyle yaşayan beş gencin hayatını anlatıyor: Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Uçuş eğitiminde yaşadıkları zorluklar… Aileleri… Aşkları… Ayrılıkları… Rekabetleri… Dostlukları… Uçabilmek için yaptıkları fedakârlıklar… Beş arkadaş, hayatlarının bu kutsal ama bir o kadar da zor ve stresli döneminde birbirlerine destek olurlar. Bu dönemde deneyimli eğitmenlerinin destekleri ve hayat tecrübeleri de onlara yol gösterir. Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatı, bu beş gencin hayatını değiştiren bir deneyim olacaktır.

Kara Murat: Mora’nın Ateşi

Yönetmen: Murat Derman

Senaryo: Cyril Raffaelli

Oyuncular: Fatih Usta, Hakan Ural

 

Konu: Yıllarca çizgi romanları sevilerek okunan ve daha önce sinema filmleri yapılan Kara Murat, yeni ve modern teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak geri dönüyor. Fransız aktör ve kareografist Cyril Raffaelli aksiyon kareografisi danışmanlığında çekilen filmin fragmanı çok yakında sinemalarda gösterine girecek. Başrolde Fatih Usta’nın Kara Murat’ı oynadığı filmin fragman çekimleri yapıldı. Film Aralık 2011’de sinema izleyicisine ulaşacak

 

Korku Gecesi

 

Yönetmen: Craig Gillespie

Senaryo: Marti Noxon

Oyuncular: Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse, Toni Collette

 

Konu: Son sınıf öğrencisi Charlie Brewster her şeye sahiptir. Popüler bir arkadaş kitlesi vardır ve lisenin en seksi kızıyla birliktedir. Hatta o kadar havalıdır ki en yakın arkadaşı Ed’i bile küçük görmektedir. Charlie’nin esrarengiz yabancı Jerry ile komşu olmasıyla birlikte bela kapasını çalar. Jerry, ilk etapta harika biri gibidir ama onda bir tuhaflık vardır ve Charlie’nin annesi dâhil kimse bu tuhaflığı fark etmez. Oldukça alışılmadık şeylere şahit olan Charlie çok doğru bir sonuca varır: Jerry, mahallede avlanan bir vampirdir.

 

Senden Önce

 

Yönetmen: Mark Mylod

Senaryo: Karyn Bonsak, Gabrielle Allan

Oyuncular: Anna Faris, Chris Evans, Martin Freeman, Tachary Quinto

 

Konu: Romantik komedi severlerin ilgisini çekecek film, genç ve güzel bir kadının geçmişinde hayatına giren erkekleri gözden geçirmesiyle ilgili… Ally, hayatı boyunca bir şekilde ilişki yaşadığı yirmi erkeği hatırlayarak içlerinden hangisine gerçekten aşık olduğunu çözmeye çalışacak.

Trespass

 

Yönetmen: Joel Schumacher

Senaryo: Karl Gajdusek

Oyuncular: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, Liana Liberato

 

Konu: “Telefon Kulübesi”, “Batman Forever”, “23 Numara” ve “Öldürme Zamanı” filmleriyle tanıdığımız aksiyon yönetmeni Schumacher’den heyecan dolu bir suç filmi. Üstelik başrollerde Nicolas Cage ve Nicole Kidman’ın ilginç kimyasına şahit olacağız. Filmin odak noktası ise tipik fidye mevzusu…

 

Playing The Field

 

Yönetmen: Gabriele Muccino

Senaryo: Robbie Fox

Oyuncular: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Judy Greer

 

Konu: İşte size sırf kadrosunu duyduğunuzda bile heyecanlanacağınız bir film. Hollywood yapımcıları uzun zamandır spor üstüne doğru düzgün bir film izlemediğimizi anımsamış olacaklar ki, bu kadroyla, komedi ve dramı harmanlayarak ilginç bir filmin hazırlığı içine girmişler. “Playing the Field”, emekli bir atletin, oğlunun futbol takımına koçluk yapmasını ele alacak.

 

Flamenco Flamenco

 

Yönetmen: Carlos Saura

Senaryo: Carlos Saura

Oyuncular: Paco De Lucia, Sara Baras, Jose Merce, Estrella Morente, Tomatito, Nina Pastori, Manolo Sanlucar

 

Konu: Dans, müzik ve ışığı bir araya getirerek kendine has bir film türü oluşturan dünyaca ünlü İspanyol yönetmen Carlos Saura’nın, bu yılki İstanbul Film Festivali’nde de gösterilen “Flamenco Flamenco”, yıllar önce yaptığı “Flamenco” filminin bir adım ötesine geçiyor. İspanya’nın önde gelen müzisyen ve dansçı Flamenco sanatçılarını bir araya getiren proje Goya’nın eserlerinden de örneklemeler sunuyor.

 

Margaret

 

Yönetmen: Kenneth Lonergan

Senaryo: Kenneth Lonergan

Oyuncular: Matt Damon, Anna Paquin, Jean Reno, Mark Ruffalo, Matthew Broderick

 

Konu: 2,5 saatlik bu uzun drama, bir çok farklı insanın hayatını kesiştiren bir trafik kazasını odak noktası olarak seçiyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran “Margaret”, uzun zamandır beyazperdede izlemeye hasret kaldığımız güzellerden Anna Paquin’le bizleri yeniden buluşturacak. Kadroda Jean Reno’nun da olması filmin ayrı bir güzelliği…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.