Zwart Water

Yönetmen: Elbert Van Strien

Senaryo: Elbert Van Strien

Oyuncular: Charlotte Arnoldy, Hadewych Minis, Barry Atsma, Els Dottermans, Isabelle Stokkel

Konu: Dokuz yaşındaki Lisa yeni tanıştığı arkadaşının aslında annesinin daha önce ölen ikiz kızkardeşinin hayaleti olduğunu keşfeder. Konusundan da anlaşılacağı üzere son zamanların popüler korku film yapısına sahip film için iyi şeyler söyleniyor. Bakalım film Türk korku severlerini memnun edecek mi?

Let Me In

Yönetmen: Matt Reeves

Senaryo: Matt Reeves

Oyuncular: Chloe Moretz, Elias Koteas, Cara Buono, Richard Jenkins

 

Konu: İskandinav sinemasının son dönem çıkardığı en iyi filmlerden biri olan Let the Right One In’in Hollywood versiyonu. Owen içine kapanık ve arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuktur. Yeni taşınan Abby ile dost olurlar. Aslında bir vampir olan Abby, Owen’ı herkese karşı korumaktadır. Elbette Owen bunu fark edecektir.

 

African Cats

 

Yönetmen: Alastair Fothergill, Keith Scholey

Senaryo: Alastair Fothergill, Keith Scholey

Oyuncular: Samuel L. Jackson

 

Konu: Disneynatureun 2011’de vizyona girecek belgeseli African Cats, iki aslan ailesinin, yavrularına avlanmayı ve vahşi hayatı öğretmelerini konu alıyor. Henüz yapım aşamasında olan ve aslanların doğal hayatını tüm çıplaklığıyla ortaya koyan belgeselin, görkemli bir doğa şölenini beyaz perdeye taşıması bekleniyor.

 

 

The Change-Up

 

Yönetmen: David Dobkin

Senaryo: Alastair Fothergill, Keith Scholey

Oyuncular: Ryan Reynolds, Leslie Mann, Olivia Wilde, Jason Bateman, Mircea Monroe

 

Konu: Bir aile babasının, bekar ve çapkın bir aktör olan en iyi arkadaşıyla vücut değiştirmesi ile gelişen olayları anlatacak olan film… Hollywood’un tipik romantik komedilerinden biri. Ancak oyuncu kadrosu için bile izlenmeye değer sanırız…

 

 

 

 

 

 

30 Minutes Or Less

 

Yönetmen: Ruben Fleischer

Senaryo: Matthew Sullivan, Michael Diliberti

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Fred Ward, Michael Pena, Aziz Ansari, Danny McBride

Konu: 30 Minutes or Less , küçük bir kasabada sıkıcı hayatını pizza paket servisi yaparak geçiren Nick ‘in iki suçlu tarafından kaçırılarak 30 dakika içinde banka soymaya zorlanması ile gelişen olayları anlatıyor. Fragmanı eğlenceli dakikalar vaat ediyor.

 

Vikie ve Tanrıların Hazinesi

 

Yönetmen: Christian Ditter

Senaryo: Runer Jonsson

Oyuncular: Günther Kaufmann, Jonas Hämmerle, Mercedes Jadea Diaz, Mike Maas, Nic Romm

 

Konu: Yaşça küçük ama çok yetenekli ve akıllı olan Vikie’nin başından geçen komik olaylar serinin bu bölümünde de devam ediyor. 90’lı yıllarda televizyonda ekrana gelen Vikie’nin maceraları bu kez beyazperdeye aktarıldı.

 

Straw Dogs

 

Yönetmen: Rod Lurie

Senaryo: Sam Peckinpah, Rod Lurie, David Zelag Goodman

Oyuncular: Dominic Purcell, James Marsden, Kate Bosworth, Alexander Skarsgård, Willa Holland

Konu: Amerikalı bir matematikçi olan David ile İngiliz karısı Amy şehirden uzaklaşmak ve hayatlarını daha sakin geçirmek için küçük bir kasabaya taşınırlar. David ve Amy satın aldıklaru evin tadilatı için dört işçiyi işe alırlar. Kasabanın kabadayıları da olan bu dört işçi doğuştan sakin yaradışlı bir insan olan David’le dalga geçmeye, karısına da sarkıntılık etmeye başlarlar. En sonunda işçiler eve saldırır ve rahat haraketleri ile eleştirilen Amy’e tecavüz ederler. Bunun üzerine David deliye döner ve uğradıkları şiddetin intikamını acı alır.

 

Attack the Block

 

Yönetmen: Joe Cornish

Senaryo: Joe Cornish

Oyuncular: Nick Frost, Jodie Whittaker, Luke Treadaway, John Boyega, Danielle Vitalis

 

Konu: Shaun of Dead’in yapımcılarından yeni bir potansiyel kült film. Güney Londra’nın varoşlarına yapılan uzaylı saldırısına karşı genç bir sokak çetesinin muhitlerini koruma çabasını izleyeceğimiz filmin ağır topu Shaun of Dead ve Hot Fuzz’ın başrol oyuncusu Nick Frost…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.