Downloaded from www.sexydesktop.co.uk

Fırat Sayıcı

Adèle / “Köprüdeki Kız”

İlk İzlenim: Savunmasız, deneyimsiz, masum.

Konuştukça: İntihara eğilimli, melankolik, hayattan hiçbir beklentisi yok.

Artıları: Ölümü umursamaması, onu hayata karşı daha güçlü kılıyor.

Handikapları: Hayat bazen tarifsiz acılar doğuruyor. Ve bu acılara onu sevenleri de katıyor.

Yaşam Felsefesi: Ölüm geldiğinde hazır olmalıyım!

Hayattaki Düsturu: Yüreğinin götürdüğü yere git…

Tanıyınca: Sık sık ölümü düşünen Adele, ona tutulan erkeklerin de hayatını alt üst ediyor. Ancak arada geçen süre birden fazla ömrü yaşamaya bedel. Onun gibi birine aşık olacaksanız, her şeyi göze alın, kara sevdayı, oradan oraya sürüklenmeyi, ve hatta ölümü bile…

Morgane / “Cadıca Sevmek”

İlk İzlenim: Kaliteli, cazibeli, güzel bir anne…

Konuştukça: Aldığı kararları uygulamak için elinden geleni yapabilecek, anlayışlı ve romantik biri.

Artıları: İşleri yoluna koymak adına kullandığı ve hiçbir kötülük barındırmayan büyüleri…

Handikapları: Bir an önce oğluna iyi bir vaftiz babası bulması lazım.

 Yaşam Felsefesi: Büyülerim daima iyiliğin hizmetinde!

Hayattaki Düsturu: Oğlumu iyilerin tarafında tutmalıyım…

Tanıyınca: Dünya üzerinde kalan ve kendini iyiliğe adamış beş cadıdan biridir. Kalbini çalmak gibi bir niyetiniz varsa, dokuz aylık oğlunu da kabullenecek ve bir ömür boyu sihirli bir hayata alışacaksınız demektir.

Vanessa Paradis

 Dünyada birçok kadının yerine geçmek için her şeylerini feda edebilecekleri bir kadın, Vanessa Paradis. Çekici, şöhretli, güzel bir sese, ortalamanın üstünde bir oyuculuk gücüne sahip ve de en önemlisi Johnny Depp’in hayat arkadaşı… 22 Aralık 1972’de dünyaya gelen, bir yandan müzik, bir yandan oyunculukla uğraşan Paradis, çalışkan yapısıyla hiçbir zaman üretkenlikten vazgeçmedi. Morgane gibi ulaşmak istediğini elde edene kadar yılmadı. Adele gibi erkekleri peşinden sürükledi. Johnny Depp’le evlenmeden iki çocuk yapan ve hala birlikte yaşayan güzel sanatçı içine sinen rollerde oynamaya devam ediyor.

1979, İstanbul doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Mühendisliği’nden yüksek lisansla mezun olmasına rağmen, üniversite yıllarında yaptığı sinema kulübü başkanlığı sayesinde, geleceğini ve mesleğini sinema-tv üzerine kurmaya karar verdi. Çeşitli kısa film, belgesel çalışmalarıyla işe koyulan ve Yıldız Kısa Film Festivali'nin kurucularından olan Fırat Sayıcı, yurt çapında çeşitli kısa film festivallerinde de jüri üyeliği yaptı, kısa film üzerine workshoplar düzenledi. 2008’de Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olan Fırat Sayıcı, Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümünde yüksek lisans ve doktora öğrenimini tamamladı. SİYAD üyesidir. TRT'de metin yazarı olarak başladığı televizyon macerasında birçok kanalda çeşitli programlarda görev aldı, sinema programları yaptı. Kurduğu Mad Informatics Ajansı’yla sinema-tv ve eğlence sektörüne PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başlamıştır. "Türk Sinemasında Gerçekçilik" ve "Yeni Başlamayanlar İçin Sinema" adında iki sinema kitabı yayınlanmıştır. Esenyurt Üniversitesi Radyo Tv. ve Sinema bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.