_DSC9708.NEF

Rise of the Planet of the Apes

Yönetmen: Rupert Wyatt

Senaryo: Pierre Boulle, Rick Jaffa

Oyuncular: James Franco, Tom Felton, Freida Pinto, Andy Serkis, Brian Cox

Konu: Maymunların beyin faaliyetlerini arttırıcı deneylerin yapıldığı bir laboratuvarda, bir maymun, beklenmeyen düzeyde bir gelişim gösterir ve başta kendisi olmak üzere tüm diğer maymunlarla birlikte laboratuvardan kaçarak özgür dünyaya açılır… ‘Maymunlar Gezegeni’ evreninin günümüze uyarlanmış bir yeniden çevirimi olan ‘Rise of the Planet of the Apes’, özellikle Peter Jackson’ın sahibi olduğu görsel efekt şirketi WETA’nın elinden çıkan gerçekçi görsel efektlerle dikkat çekiyor.

Abduction

Yönetmen: John Singleton

Senaryo: Shawn Christensen

Oyuncular: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Sigourney Weaver

 

Konu: Nathan ortalama bir Amerikan gencinin sahip olduğu hayata sahiptir. Ancak çocukluğuna ait bir fotoğraf sayesinde hayatı bir anda tepetaklak olacaktır. Gerçekte anne babası olarak bildiği insanların ona karşı davranışları sertleşince Nathan geçmişinin sırrını ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Alacakaranlık serisinin kurtu Taylor Lautner’in ilk başrolü…

 

 

Kusursuz Rehine

 

Yönetmen: Nick Tomnay

Senaryo: Nick Tomnay

Oyuncular: David Hyde Pierce, Clayne Crawford, Joseph Will, Nathaniel Parker

 

Konu: Polisten kaçan John, saklanmak üzere bir eve girer. Evin sahibi olan Warwick’e durumunu çaktırmamak için çeşitli yalanlar atar. Warwick, John’un aranan bir suçlu olduğunu anlayınca işler değişir. John Warwick’i esir alır. Ancak John, Warwick’in gerçek kimliğini bilmemektedir. Bir noktadan sonra kimin rehine olduğu kimin söz sahibi olduğu birbirine karışacaktır. Önümüzdeki aylarda gösterime girecek Kusursuz Rehine, suç-suçlu üstüne ilginç bir deneyim olacağa benzer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Woman in Black

 

Yönetmen: James Watkins

Senaryo: Susan Hill, Jane Goldman

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer

 

Konu: Aktör Daniel Radcliffe, doğaüstü gerilim filmi The Woman In Black’ın setinde, geçen yılın sonlarına doğru şöyle bir röportaj vermişti. “Asıl sebebi tabi ki de okuduğum en iyi senaryo olmasıydı, ve filmimizin pek bir heyecanlı genç İngiliz film yapımcısı James ile çalışacağımızdan dolayı heyecanlıydım” diyor Dan, Jane Goldman tarafından kaleme alınan film hakkında. “Bu sene çekimlere başlayacağız. Ve Harry Potter çekimleri bittiğine göre öyle aval aval oturup bir şeylerin kendi kendine olmasını beklemeye niyetim de yoktu. Birşeyler yapmak istedim ve kariyerimde dönüm noktası yaratacak bu işe atıldım.”

 

 

The Ward

 

Yönetmen: John Carpenter

Senaryo: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen

Oyuncular: Amber Heard, Danielle Panabaker, Lyndsy Fonseca, Jared Haris

 

Konu: Korku ustası John Carpenter bu defa uzun metrajlı bir sinema ile geri dönüyor.13.cuma güzeli Danielle Panabaker ve Amber Heard projedeler.Filmin senaryosu Michael ve Shawn Rasmussen tarafından yazıldı. The ward eski tarz bir psikolojik gerilim filmi olarak düşünülüyor.Filmde Amber Heard psikolojik sorunları nedeniyle bir psikiyatr kliniğine gidiyor ve burada başka kadınlarla tanışıyor.Geceleri de gizemli bir konuk onları ziyaret etmeye başlıyor.Carpenter tam sekiz yılın ardından bir sinema filmi ile karşımıza çıkacak!

 

 

Insidious

 

Yönetmen: James Wan

Senaryo: Leigh Whannell

Oyuncular: Rose Byrne, Patrick Wilson, Barbara Hershey, Chelsea Tavares

 

Konu: 2004 yılında sinema tarihine geçecek Saw serisinin ilk filmine beraber imza atan yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannel yeni bir projede tekrar buluşuyorlar. İkili daha sonra Dead Silence isimli korku filminde tekrar buluşmuş ve yine başarılı sayılacak bir iş daha çıkarmışlardı. Filmlerin en büyük özelliği sağlam senaryoları, unutulmaz ve şaşırtıcı finalleriydi. İkilinin başlattığı Saw, daha sonraları sinema tarihinin önemli korku-gerilim klasikleri arasına girecek bir seriye dönüşüyordu. Hatta şu sıralar bilindiği üzere serinin 7.filmi 29 Ekim’de 3D olarak vizyona girecek ve heyecanla bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr.Popper’in Penguenleri

 

Yönetmen: Mark Waters, Noah Baumbach

Senaryo: John Morris, Jared Stern, Sean Anders

Oyuncular: Jim Carrey, Ben Stiller, Carla Gugino, Madeline Carroll

 

Konu: New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor. Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?

 

Friends With Benefits

 

Yönetmen: Will Gluck

Senaryo: David A. Newman, Keith Merryman, Will Gluck

Oyuncular: Justin Timberlake, Mila Kunis, Emma Stone, Woody Harrelson

 

Konu: Hikaye iki profesyonel ve sürekli çalışan iki iş insanı çevresinde gelişiyor. Meşgul yaşamları yüzünden bir türlü biriyle çıkmaya veya bir eş bulmaya vakit ayıramıyorlardır. Bu yüzden bir anlaşma yaparlar ve bu anlaşma insanlarla çok bağ kurmadan samimi olacakları yönündedir. Ama işler karışır ve anlaşmayı yapan oğlan, anlaşmayı beraber yaptığı kıza vurulur. Ama sorun kızın anlaşma sonucu başkasıyla çıkıyor olmasıdır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.