Super 8

Yönetmen: J.J. Abrams

Senaryo: J.J. Abrams

Oyuncular: Elle Fanning, Amanda Michalka, Ron Eldard, Kyle Chandler, Noah Emmerich

Konu: Yıl 1979…Nevada’da Area 51′ adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio’ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar. Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır.

Öteki Dünya

Yönetmen: Clint Eastwood

Senaryo: Peter Morgan

Oyuncular: Matt Damon, Cecile De France, Thierry Neuvic, Lisa Griffiths

 

Konu: George, yaşam ötesiyle özel bir bağı olan Amerikalı bir işçidir. Fransız gazeteci Marie bir ölümden dönme deneyimi yaşamıştır. Londra’daki küçük öğrenci Marcus ise en yakın olduğu kişiyi kaybettiği için bazı cevaplara ihtiyaç duymaktadır. Her biri gerçeğin peşindeyken hayatları kesişir ve yaşamdan sonra ne olacağına dair inandıkları şey sonsuza dek değişecektir.

 

Leaving

 

Yönetmen: Catherine Corsini

Senaryo: Catherine Corsini

Oyuncular: Kristin Scott Thomas, Sergi Lopez, Yvan Attal, Bernard Blancan

 

Konu: Suzanne kırklı yaşlarında, iki genç çocuk annesi bir doktor eşidir. Çocuklarını yetiştirmek için bırakmak zorunda kaldığı eski mesleği fizyoterapistliğe tekrar başlamaya karar verir. Kocası arka bahçelerine bir muayenehane yaptırmasına izin verir. İnşaat işinin başındaki kişi ise zor işlerin adamı Ivan’dır. Suzanne her şeyden vazgeçip tutkularını doya doya yaşamaya karar verir.

 

Love Hurts

 

Yönetmen: Barra Grant

Senaryo: Barra Grant

Oyuncular: Carrie-Anne Moss, Richard E. Grant, Johnny Pacar, Jenna Elfman

 

Konu: Ben, eşi kendisini terk ettiğinde, 17 yaşındaki popüler oğlu Justin ipleri ele alıncaya kadar hayata küser. Justin işe Ben’in dış görünüşünü yenilemekle başlar ve onu sosyal yaşamın kollarına atar. Ben, daha olup bitenin farkına varamadan kendisini bir anda şehrin en popüler bekâr erkeği olarak bulur. Justin ilk kez aşık olunca ise herşey değişir ve Ben tekrar ince kişiliğine ve başka birisiyle birlikte olan eşine odaklanmak zorunda kalır.

 

 

 

 

Your Highness

 

Yönetmen: David Gordon Green

Senaryo: Danny McBride, Ben Best

Oyuncular: Natalie Portman, Zooey Deschanel, James Franco, Damian Lewis

 

Konu: Thadeous, tembel ve kibirli bir prenstir, erkek kardeşi Fabious ise onun aksine gururuna düşkün ve babasının krallığını kurtarmaya hevesli bir savaşçıdır. Thadeous’un aşık olduğu savaşçı prenses Isabel’le evlenebilmesi için krallığın başına geçmesi gereklidir. Bunun üzerine tembel prens, Fabious’u izler ve iki kardeş ülkelerini kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.

 

Super

 

Yönetmen: James Gunn

Senaryo: Danny McBride, Ben Best

Oyuncular: Ellen Page, Rainn Wilson, Gregg Henry, Liv Tyler, Kevin Bacon

 

Konu: Rutin bir hayata sahip olan Frank çok sevdiği karısının kendisini bir uyuşturucu satıcısıyla aldattığını öğrenir. İçine girdiği bunalımdan kurtulmak için kendini bir süper kahramana dönüştürmeye karar veriri. Kendini Crimson Bolt olarak adlandıran Frank, süper kahraman yetenekleri geliştirmek için de çabalar. Ona en büyük yardımı ise Libby yapacaktır.

 

 

Conan 3D

 

Yönetmen: Marcus Nispel

Senaryo: Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer

Oyuncular: Jason Momoa, Ron Perlman, Rachel Nichols, Rose McGowan, Stephen Lang

 

Konu: Macrus Nispel’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerinde Stephen Lang, Rose McGowan, Ron Perlman ve Jason Momoa gibi oyuncuların yer aldığı filmin ilk görüntüleri yayınlandı. 1932 yılında Robert E. Howard’s çizgi romana döktüğü Conan karakteri, 1982 yılında çekilen ve başrollerinde ünlü oyucu Arnold Schwarzenegger’in yer aldığı “Conan The Barbarian” filmiyle beyazperdeye ilk adımını atmış oldu.

 

Johnny English 2

 

Yönetmen: Oliver Parker

Senaryo: Neal Purvis, Hamish Mccoll, Robert Wade

Oyuncular: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson, Dominic West, Mark Ivanir

 

Konu: Rowan Atkinson’u özleyenlere güzel haber. Kahramanımız Johnny English bu kez çin başbakan’ını öldürmek isteyen uluslararası işler yapan bir suikastçi çetesine karşı mücadele vermektedir. Heyecan ve komedi dolu bir kovalamaca bizleri beklemektedir…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.