Aşk ve Diğer Uyuşturucular

Yönetmen: Edward Zwick

Senaryo: Edward Zwick, Marshall Herskovitz, Charles Randolph

Oyuncular: Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal, David Morse, Jaimie Alexander

Konu: Jamie Reidy’nin “Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” adlı kitabından senaryosunu Charles Randolph’ın yazdığı filmde; Gyllenhaal bir eczacıyı, Hathaway ise Parkinson hastası bir kadını canlandıracak. İkili arasında başlayan ilişkiye arka planda 90’ların politik ve sosyal hali eşlik edecek.

Diğer Çocuklar

Yönetmen: Adam Mckay

Senaryo: Adam Mckay, Chris Henchy

Oyuncular: Will Ferrel, Eva Mendes, Samuel L. Jackson, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Paris Hilton

 

Konu: Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry’nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson’a imrenmesine artık katlanamaz. Böylece ortağı Alan’ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar “sert polisler” olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez.

 

 

Kasaba

 

Yönetmen: Ben Affleck

Senaryo: Ben Affleck, Sheldon Turner, Peter Craig

Oyuncular: Ben Affleck, Blake Lively, Rebecca Hall, Jeremy Renner, Chris Cooper

 

Konu: Doug, istedikleri ne varsa çalan ve ortalığı silip süpüren bir hırsız çetesinin ismi konmamış lideridir. O güne kadar Doug ve takımı arasında herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Ancak yaptıkları son banka soygunu tüm dengeleri değiştirecektir, çünkü aralarında rehine aldıkları banka müdürü Claire vardır. Claire en başta kaçırılmasından büyük endişe duyar. İlk korkuyu atlattıktan sonra ise Doug’dan hoşlanmaya başlar. Birbirleri arasında bir çekim alanı başlayan Doug ve Claire’in ilişkisi çetenin huzurunu kaçıracaktır.

 

Çığlık 4

 

Yönetmen: Wes Craven

Senaryo: Kevin Williamson

Oyuncular: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Adam Brody, Emma Roberts

 

Konu: Olayların ardından 10 yıl geçmiştir. Sidney Prescott, olanların yükünü yazarak atlamayı başarmıştır. Bundan sonraki hayatını huzurlu geçirmeyi planlamaktadır; ta ki eski kabuslar geri dönene kadar. Serinin meraklılarının heyecan dolu bekleyişi nihayet sona ereceğe benziyor.

Love Ranch

 

Yönetmen: Taylor Hackford

Senaryo: Mark Jacobson

Oyuncular: Joe Pesci, Helen Mirren, Scout Taylor-Compton, Gina Gershon, Taryn Manning

 

Konu: Grace ve Charlie Bontempo, Nevada’da kimsenin hayal etmediği bir girişimcilik örneği gösterirler. Muhafazakar kökeni ile bilinen Nevada’da bir genelev açmaya teşebbüs eden çift, bu girişimlerini yasal bir zemine oturtmak için mücadele ederler. Bu sırada kendilerini bir aşk üçgeninin içinde bulacaklardır. Bu durum onları kontrol edilemeyen ve sonu ölüme varan bir tutkunun içine sürükleyecektir.

 

 

 

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu

 

Yönetmen: Michael Apted

Senaryo: Richard LaGravenese, Stephen McFeely, Christopher Markus, Michael Petroni

Oyuncular: Ben Barnes, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Georgie Henley

 

Konu: Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia’da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan’ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace’in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya’ya döner Kaspiyan Ramandu’nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.

 

Akvaryum

 

Yönetmen: Andrea Arnold

Senaryo: Andrea Arnold

Seslendirenler: Rebecca Griffiths, Katie Jarvis, Sydney Mary Nash, Michael Fassbender

 

Konu: Mia, on beş yaşındadır. Tek tutkusu hiphop’tur; amacı da dans yarışmasında kazanmak. Ailesi ve arkadaşlarıyla sorunları olan Mia’nın yaşamı, annesinin eve yeni bir erkek arkadaş getirmesiyle epey değişir. Gelen, büyüleyici bir adam, bir baba figürü, seksi herifin tekidir… Andrea Arnold’ın bol ödüllü Kırmızı Sokak’ın ardından çektiği bu ikinci uzun metrajlı film, sıkıcı yaz günlerine ve İngiltere’nin kasvetli geleceğine dair harikulade görüntülerle yüreklere dokunuyor.

 

 

Alpha ve Omega

 

Yönetmen: Anthony Bell, Steve Moore

Senaryo: Chris Denk, Steve Moore

Seslendirenler: Hayden Panettiere, Christina Ricci, Justin Long, Dennis Hopper, Danny Glover

 

Konu: Kate ve Humphrey adındaki iki kurt yaşadıkları parktan ayrılmak zorunda kalınca, yeni evlerine varmak için bilmedikleri ve tehlikeli bir yolculuğa atılırlar. Bu yolculukta karşılaşacakları yeni arkadaşlar ve olaylar, onların dünyaya bakışını da değiştirecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.