Thor

Yönetmen: Kenneth Branagh

Senaryo: Stan Lee, Mark Protosevich, Jack Kirby

Oyuncular: Natalie Portman, Anthony Hopkins, Samuel L. Jackson, Stan Lee, Stuart Townsend

Konu: Oyuncu kadrosu ve yönetmenin ismiyle itah kabartan Thor Mayıs 2011’de vizyona girecek ve 3 boyutlu olacak. Film, kibirli bir tanrı olan Thor’un Asgard’dan ayrılıp, insanların yanında yaşamak için dünyaya gelmesini, fakat düşman tanrıların onu yeni geldiği bu gezegende bile rahat bırakmadıkları maceraları konu alacak…

 Predators

Yönetmen: Nimród Antal

Senaryo: Robert Rodriguez, Michael Finch, Alex Litvak

Oyuncular: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Michael Jai White, Danny Trejo

Konu: Royce adlı bir paralı askerin öncülüğünde kurulan özel bir tim, savaş sanatları konusunda uzmanlaşmıştır. Aralarında yakuzaların, dövüş ustalarının, paralı askerlerin yer aldığı bu birlik, en az kendileri kadar acımasız uzaylılarla çarpışmak zorundadır. Yokedici uzaylılara karşı bu mücadelede, bir süre sonra kendilerinin yem olduğunu anlayacaklardır.

 

 

Charlie St. Cloud

 

Yönetmen: Burr Steers

Senaryo: Lewis Colick, Craig Pearce, James Schamus

Oyuncular: Zac Efron, Amanda Crew, Kim Basinger, Chris Massoglia, Augustus Prew

 

Konu: Charlie, erkek kardeşi Sam’in ölümünü bir türlü atlatamamaktadır. Onun ölümünden duyduğu suçluluk duygusu, Charlie’yi kardeşine en yakın olacağı mekana götürür. Charlie, yasını bundan böyle mezarlıkta çalışarak atlatacaktır. Kader onu mucizenin gerçekleşeceği yere kendi ayakları ile götürmüştür, Charlie kardeşi Sam ile yeniden karşılaşır. Her gece mezarlıkta Sam ile buluşan Charlie’nin hayatına Tess’in girmesi, tüm dengeleri değiştirecektir. Charlie ya gerçek hayatı seçecek ya da kardeşi Sam ile fantastik dünyasında yaşamayı tercih edecektir.

 

 

Takers

 

Yönetmen: John Luessenhop

Senaryo: Avery Duff, John Luessenhop, Gabriel Casseus, Peter Allen

Oyuncular: Paul Walker, Hayden Christensen, Zoe Saldana, Matt Dillon

 

Konu: Bir grup banka hırsızı 20 milyon dolarlık bir işin peşindedirler. Ancak planları Jack Welles isimli sert bir dedektif tarafından suya düşer. Türünün son örneklerinden olan film özellikle başarılı oyuncu kadrosuyla meraklılarını sabırsızlandırıyor.

 

 

 

Biri Beni Isırdı

 

Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Senaryo: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Oyuncular: Matt Lanter, Anneliese Van Der Pol, Charlie Weber, Michelle Lang

 

Konu: Becca iki erkek arasında kararsız kalmıştır; gizemli, karamsar ve soluk benizli çocuk ile dayanıklı, sevimli ve ona “küçük gay kardeşi”ni hatırlatan çocuk arasında. İkisi arasında bir karar vermek için bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır. İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yeterli değilmiş gibi, bir yandan da kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir.

 

 

 

 

Burlesque

 

Yönetmen: Steve Antin

Senaryo: Susannah Grant, Steve Antin, Keith Merryman

Oyuncular: Kristen Bell, Cam Gigandet, Christina Aguilera, Eric Dane, Stanley Tucci

 

Konu: Küçük bir kasabadan Los Angelas’ta yaşamak üzere ayrılan Ali, geçmişini geride bırakmak istemektedir. Oldukça güçlü bir sesi olan Ali, şehrin en önemli kulüplerinden biri olan Burlesque Lounge’ta çalışmaya başlar. Garson olarak işe başlayan Ali, sahnede olmayı istemektedir. O an mali ve kişisel problemlerle çalkalanan Kulüpte, işletmeciliği yürüten Tess bir çıkış yolu aramaktadır. Tess kulüp için de iyi olacağını düşündüğünden Ali’ye destek olur. Ali sesi ile herkesi büyülemiştir, bir anda hem kendisi hem de kulüp gözde bir hal alır. Elbette bu kıskançlık ve rekabeti de beraberinde getirecektir.

 

Killers

 

Yönetmen: Robert Luketic

Senaryo: Bob DeRosa, Ted Griffin

Oyuncular: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Thomas Selleck, Catherine O’Hara

 

Konu: Bir daha asla aşık olamayacağını düşünen Jen, Fransa tatili sırasında Spencer ile tanışır. Üç yıl sonra ikili yeni evli bir çift olarak şehrin banliyösündeki ideal hayatlarına başlamışlardır. Tabi bu ideallik, Spencer’ın 30. yaş gününde kurşunlar havada uçmaya başladığında sona erer. Görünen o ki, Spencer, Jen’e uluslararası bir ajan olduğunu söylememiştir.

 

Rango

 

Yönetmen: Gore Verbinski

Senaryo: Gore Verbinski, John Logan, James Ward Byrkit

Seslendirenler: Johnny Depp, Gil Birmingham, Maile Flanagan, Abigail Breslin, Isla Fisher

 

Konu: Kimlik bunalımına girmiş bir bukalemun olan Rango’nun vahşi doğadaki ve vahşi Batı’daki macerası sinemaseverlere eğlenceli dakikalar geçirtecek. Karayip Korsanları’nın yetenekli yönetmeni ile Johhny Depp yeniden bir arada…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.