Scott Pilgrim vs the World

Yönetmen: Edgar Wright

Senaryo: Michael Bacall, Edgar Wright

Oyuncular: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Brandon Routh, Brie Larson

Konu: Birini hiç çok sevdiniz mi? O kadar çok sevmenin acı yanları da var. Üstelik sevdiğinizle birlikte olmak için onun 7 eski sevgilisini yenmek zorundaysanız… “Shaun of the Dead” ve “Hot Fuzz” gibi yaratıcı ürünlerinden tanıdığımız Edgar Wright, parıltılı zekasını bir kez daha bir filme yansıtıyor. Üstelik bu film, bilgisayar oyunları fanatiklerini de fazlasıyla memnun edecek.

Dinner for Schmucks

Yönetmen: Jay Roach

Senaryo: David Guion, Michael Handelman

Oyuncular: Steve Carell, Paul Rudd, Stephanie Szostak, Jemaine Clement

Konu: 1998 yapımı ve Francis Veber imzalı “Salaklar Sofrası” adlı muazzam komedinini yeniden çevriminde Steve Carell, yeni tanıştığı biri tarafından akşam yemeğine davet edilen bir salağı canlandırıyor…

 

 

 

The Last Exorcism

 

Yönetmen: Daniel Stamm

Senaryo: Huck Botko, Andrew Gurland

Oyuncular: Patrick Fabian, Ashley Bell, Louis Herthum, Iris Bahr

 

Konu: Eli Roth’un prodüksiyonluğunda çekilen filmin kısaca konusu şöyle… Louisiana 2009.. Daha önce tam 47 şeytan çıkarma ayinine dahil olan Peder Cotton Marcus’u rutin ‘exorcism’ olaylarının aksine bu defa tahmin edemeyeceği kadar korkunç bir deneyim beklemektedir.

 

 

Kediler ve Köpekler 2: Kitty Galore’un İntikamı

 

Yönetmen: Brad Peyton

Senaryo: Ron J. Friedman, Steve Bencich

Seslendirenler: Neil Patrick Harris, James Marsden, Christina Applegate, Michael Clarke Duncan

 

Konu: Kediler ve köpeklerin ezeli çekişmesinde çılgın bir kedi rekabette birkaç pati öndedir. Önceleri, MEOWS adlı casus kediler organizasyonunun üyesi olan Kitty Galore’un, düşmanlarını altetmek için şeytani bir planı vardır. Bu beklenmedik tehdit karşısında kediler ve köpekler tarihte ilk kez kendilerini ve insan dostlarını kurtarmak için işbirliği yaparlar.

 

 

 

Morning Glory

 

Yönetmen: Roger Michell

Senaryo: Aline Brosh McKenna

Oyuncular: Rachel McAdams, Diane Keaton, Harrison Ford, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

 

Konu: Bir televizyon kanalında geçen filmde, kanalın iki büyük sunucusu arasındaki sıkı mücadele anlatılıyor. Uzun zamandır doğru düzgün bir iş bulamayan Becky ise, yeni girdiği televizyon kanalında iki büyük sunucu arasındaki dengeyi sağlayacak unsur olacaktır.

 

 

Kayıp Çocuk

 

Yönetmen: Sam Taylor Wood

Senaryo: Julia Baird, Matt Greenhalgh

Oyuncular: Aaron Johnson, Kristin Scott Thomas, Thomas Sangster, David Morrissey

 

Konu: John Lennon’ın çocukluğunu hayal edin… Sevgiye nasıl ihtiyacı olduğunu ve Paul McCartney adlı çocukla nasıl tanıştığını… John, paramparça Liverpool kentinde büyüyen yalnız, meraklı ve zeki bir gençtir. Teyzesi Mimi ve annesi Julia’nın etkisinden kaçışı müzikte bulur.

 

Çılgın Hırsız

 

Yönetmen: Sergio Pablos, Chris Renaud, Pierre Coffin

Senaryo: Ken Daurio, Cinco Paul

Seslendirenler: Steve Carell, Jason Segel, Miranda Cosgrove, Julie Andrews, Russell Brand

 

Konu: Renk renk çiçeklerle çevrili, güleryüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü banliyöde, bu yaşantıyı bozacak bir sır saklıdır. Banliyönün en bakımsız ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapmaktadır. Gru, dünyanın uydusu Ay’ı çalmaya karar vermiştir.

 

Resident Evil: Afterlife

 

Yönetmen: Paul W. S. Anderson

Senaryo: Paul W. S. Anderson

Oyuncular: Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter ile Spencer Locke

 

Konu: Virüsün etkilerinden insanlar zombiye dönüşürken, Alice, sağ kalanları kurtarma macerasına devam ediyor. Alice ve yardım aldığı eski bir arkadaşı, buldukları yolun onları zombilerden uzak bir sığınağa götüreceğini sanmaktadırlar. Ancak varacakları şehirde binlerce zombi onları beklemektedir. Ölümcül bir tuzağa doğru ilerlemekted

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.