This is it!

Yönetmen: Kenny Ortega

Senaryo: Kenny Ortega

Oyuncular: Michael Jackson

Konu: Yakınlarının tam desteği ile gerçekleştirilen yapım, Londra konserlerine hazırlanan Michael Jacson’ın yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içerecek. High Definition formatında, dijital ses kalitesi ile hazırlanacak filmin bazı sahneleri de 3 boyutlu olacak ve Jackson’ın yakın arkadaşları ile birlikte çalıştığı kişilerin röportajlarını da içerecek. This Is It Jackson’ın hayranlarına ve müzik severlere sanatçının sıradışı kamera arkası görüntülerini, kariyerini ve görülmeye değer sahne performansını sunacak. Film, sinemasevelere Jacson’ın 2009 yılı içinde Londra’da vermeyi planladığı konserlerine titiz hazırlığını ön sıralardan izleme deneyimini sunacak.

Pers Prensi: Zamanın Kumları (Prince of Persia: The Sands of Time)

Yönetmen: Mike Newell

Senaryo: Carlo Bernard, Jordan Mechner

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley, Gemma Arterton, Alfred Molina

Konu: Haylaz bir prens istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları’nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.

Disney’in Yeni Yıl Şarkısı (A Christmas Carol)

Yönetmen: Robert Zemeckis

Senaryo: Robert Zemeckis

Oyuncular: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth, Robin Wright Penn

 

Konu: Scrooge, Noel tatilinde ölmüş iş ortağı Marley’nin hayaletiyle karşılaşır. Marley Scrooge’a yardım etmek ister ve üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Scrooge gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak kötülük dolu yılları telâfi etmek zorunda kalır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moon

 

Yönetmen: Duncan Jones

Senaryo: Duncan Jones, Nathan Parker

Oyuncular: Sam Rockwell, Matt Berry, Robin Chalk, Dominique McElligott

 

Konu: Lunar Industries ay istasyonunda çalışan Sam Bell için hayat çok zor geçmektedir. Üç yıllık bir anlaşması olduğu için bu ıssız üsse alışmak zorundadır. Dünyayla herhangi bir bağlantısı yoktur ve eşiyle bağlantı kuramamaktadır. Zaman içinde arzuları ve hayalleri doğrultusunda halusinasyonlar görmeye başlar. Fakat bunların bazıları beraber çalıştığı robot tarafından hazırlanmakta ve her şey giderek birbirine karışmaktadır.

 

Zindan Adası (Shutter Island)

 

Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: Laeta Kalogridis

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams

 

Konu: Massachussets sahili açıklarındaki Zindan Adası’nda suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği bir psikiyatri hastanesi vardır. Teddy ve Chuck adlı iki polis müdürü, Rachel adlı bir katil hastanın esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmak üzere görevlendirilmişlerdir. Şiddetli bir kasırga nedeniyle hastayı aramaya başlayan polislerin işi zorlaşır.

 

 

Avatar

 

Yönetmen: James Cameron

Senaryo: James Cameron

Oyuncular: Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Sam Worthington, Giovanni Ribisi

 

Konu: Kıdemli savaş gazisi Jake, gelecek dünyasında Pandora adlı Na’vi’lerin yaşadığı başka bir gezegene getirilmiştir. Dünya’dan gelenler, bu gezengende kendi dillerine ve kültürlerine sahip olan insansı robotlar arasında kendilerini garip hissederler.

 

 

Planet 51

 

Yönetmen: Jorge Blanco, Marcos Martinez, Javier Abad

Senaryo: Joe Stillman

Seslendirenler: Dwayne Johnson, Gary Oldman, John Cleese, Jessica Biel, Justin Long

 

Konu: 1950’lerin yaşamında takılıp kalmış bir gezegen, aniden ortaya çıkan NASA astronotu Chuck sayesinde altüst olur. Chuck buraya adım atan ve yaşayan tek canlının kendi olduğunu düşünmektedir. Ancak gördükleri karşısında şaşkınlığa düşecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.