2012

Yönetmen: Roland Emmerich

Senaryo: Roland Emmerich, Harald Kloser

Oyuncular: John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet, Woody Harrelson, Danny Glover

Konu: Maya takvimine göre dünya tarihi 2012’de bitmektedir. Onların inancına göre 2012 yılında dünya ve insanlık, volkanik püskürmeler, tayfunlar ve ölümcül buzullar yüzünden büyük tehlike altına girecektir.

Pembe Panter 2

Yönetmen: Harald Zwart

Senaryo: Scott Neustadter, Michael H. Weber

Oyuncular: Steve Martin, Jean Reno, Andy Garcia, Alfred Molina, Aishwarya Rai, John Cleese

Konu: Dedektif Jacques Clouseau kendi gibi beceriksizlerden oluşan uluslararası dedektiflerin bulunduğu bir ekip ile bir takım kurar. Görevleri; tarihi sanat eserleri çalmada ustalaşmış olan ve dünyayı dolaşıp duran hırsızları durdurmaktır.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanlar’ın Yükselişi

Yönetmen: Patrick Tatopoulos

Senaryo: Danny McBride, Dirk Blackman

Oyuncular: Rhona Mitra, Bill Knighy, Michael Sheen

Konu: Ölüm Saçan olarak bilinen aristokrat vampirlerin ve onların bir dönem köleleri olan kurt adamların ortaya çıkışını konu alan serinin son filmi, fanatik seyircisini geçmişe götürecek. Karanlık çağlarda, kurt adamları esir eden zalim vampir kralı Viktor’a karşı ayaklanan Lucian ismindeki genç Lycan güçlü bir lider olarak ortaya çıkar. Lucian, Viktor’un gizli aşkı Sonia tarafından, Lycan özgürlüğü ve Ölüm Saçan ordusuna karşı mücadele etmek için meydan savaşına alınır.

Gran Torino

Yönetmen: Clint Eastwood

Senaryo: Nick Schenk, Dave Johannson

Oyuncular: Clint Eastwood, Geraldine Hughes, Doua Moua, Dreama Walker, Lee Mong Vang

Konu: Usta oyuncu-yönetmen Clint Eastwood Amerika’yı ve Amerikan milliyetçiliğini bir kez daha sorguluyor. Üstelik çok sevdiği ve saygı duyduğu Uzakdoğulular üzerinden…

Bozguna uğramış Kore Savaşı gazisi Walt Kowalski, kendince değerli mallarını çalmaya çalışan komşularını ve Hmong gençlerinden oluşan çeteyi ıslah etmeye kalkışır. Ama komşularını yanlış tanıdığını ve onlara karşı umarsız bir önyargı içinde olduğunu hissedince, davranışları yavaş yavaş değişecektir.

Inkheart

Yönetmen: Iain Softley

Senaryo: David Lindsay-Abaire

Oyuncular: Brendan Fraser, Paul Bettany, Helen Mirren ile Eliza Hope Bennett

Konu: 12 yaşındaki Meggie, tıpkı babası Mortimer gibi bir kitap kurdudur. İkisinin de yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırıp gerçek dünyaya getirme yeteneği vardır. Fakat kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, biri kitabın içine kaçmaktadır. Meggie’nin annesi de 10 yıldır Inkheart adlı kitabın içindedir. Mortimer ve Meggie her yerde bu kitabı arıyordur.

Recep İvedik 2

Yönetmen: Togan Gökbakar

Senaryo: Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne

Oyuncular: Şahan Gökbakar, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar

Konu: Recep İvedik’in birbirinden komik durumlar yarattığı şehir hayatının anlatıldığı filmde Şahan Gökbakar’in babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da şimdiden izleyici tarafından gönüllerde taht kuracağa benziyor.

Seven Pounds

Yönetmen: Gabriele Muccino

Senaryo: Grant Nieporte

Oyuncular: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Madison Pettis

Konu: Ben geçmişindeki hatalarından dolayı depresyonda olan ve içini suçluluk duygusu kaplayan bir IRS ajanıdır. Ben, yedi yabancının yardımıyla kendini değiştirmeye koyulur. Kalp hastası olan güzel Emily ile tanıştığında ona aşık olur, böylece planları karışır, zora girer.

Illuminati

Yönetmen: Ron Howard

Senaryo: Dan Brown, Akiva Goldsman

Oyuncular: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgård

Konu: Angels and Demons, İngilizce öğretmenliğinden ayrıldıktan sonra, dünya işlerinden kendini çeken bir yazarın üçüncü romanıdır, Kitap simgebilimci Langdon’ın gizli cemiyet Illuminati’nın izini bulmaya çalışmasını anlatır. Bir bilim adamının son buluşu olan güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı olan karışım bir madde çalınmıştır. Langdon’a bu görevde eşlik eden güzel İtalyan fizikçinin kendisi gibi fizikçi olan babası da bunlarla bağlantılı olan bir cinayete kurban gitmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.