Bedtime Stories

Yönetmen: Adam Shankman

Senaryo: Matt Lopez, Tim Herlihy

Oyuncular: Adam Sandler, Keri Russel, Guy Pearce, Teresa Palmer

Konu: Skeeter Bronson, yeğenlerine uyumadan önce masal anlatmaya başlar. Ancak bu sıradan durum hayatını değiştirecektir. Çünkü, yeğenlerine anlattığı her uydurma hikaye, ertesi gün bizzat başına gelerek, gerçeğe dönüşmektedir. Bir süre bunun tadını çıkaran Skeeter, bir yandan hayatının aşkıyla tanışacak, diğer yandan da tehlikelere göğüs gerecektir.

 

Gelin Savaşları

Yönetmen: Gary Winick

Senaryo: Greg De Paul, Casey Wilson

Oyuncular: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen

Konu: Emma ve Liv, evlenme çağında çok yakın iki arkadaştırlar. Nişanlılarından aldıkları evlenme teklifi karşısında, nikah için gün almaya birlikte giderler. İkisine de nikah için aynı gün ve saat verildiğini öğrendiklerinde ise, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birbirlerinin düğünlerini ertelemek için olmadık yollara başvururlar.

The Spirit

Yönetmen: Frank Miller

Senaryo: Frank Miller, Will Eisner

Oyuncular: Gabriel Macht, Scarlett Johansson, Eva Mendes, Samuel L. Jackson, Paz Vega

Konu: Çizgi roman uyarlaması filmde, öldükten sonra tekrar hayata dönen “The Spirit” adıyla bilinen maskeli bir kahramanın, polisle beraber çalışarak şehri suçlulardan temizlemeye çalışması anlatılıyor.

Buz Devri 3

Yönetmen: Carlos Saldanha

Seslendirenler: John Leguizamo, Quenn Latifah, Denis Leary, Ray Romano

Konu: Buzlar eriyor ve dinozorlar geri dönüyor! Ice Age’in kahramanları Sid, Manny, Diego, Ellie ve Scrut’ın başı bu sefer dinozorlarla dertte.

Dali ve Ben; Gerçeküstü Hikaye

Yönetmen: Andrew Niccol

Senaryo: Andrew Niccol, John Salvati

Oyuncular: Al Pacino, Cillian Murphy

Konu: Film, Salvador Dali’nin hayatını bir sanat taciri olan Stan Lauryssens’in gözünden anlatıyor. Dali’yi ve karısını şahsen tanıyan Lauryssens, 1960’larla 80’ler arasında geçen bu hikayesinde Dali ile olan dostluğunu da aktarıyor. Gattaca, Truman Show ve Savaş Tanrısı gibi muhteşem senaryolara imza atmış olan Andrew Niccol, bu filminde Stan Lauryssens’in kitabından uyarladığı bir Salvador Dali hikayesi anlatıyor.

Herşeye Evet

Yönetmen: Peyton Reed

Senaryo: Jarrad Paul, Nicolas Stoler

Oyuncular: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Rhys Darby

Konu: Kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen başlarda her şeye hayır diyen bir adamdır. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir.

 

Herkesin Duyamadığı Şarkı

Yönetmen: Mete Özgencil

Senaryo: Kerem Deren

Oyuncular: Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül, Yasemin Yürük

Konu: Ayrı dünyalardan gelen 4 genç kız bazı rastlantılar sonucu küçük bir Anadolu kasabasında buluşurlar. Birlikte geçirecekleri bu kısa zaman diliminde, dostluğu, aşkı, hayatı ve kendilerini tanıyacaklardır. Onların birlikteliği, kimsesiz çocukların ve kasabanın sosyal yaşamını da değiştirecektir.

Blood; Son Vampir

Yönetmen: Chris Nahon

Senaryo: Ronny Yu, Kenji Kamiyama

Oyuncular: Gianna Jun, Allison Miller, JJ Feild

Konu: Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.