Terminator: Kurtuluş

Yönetmen: McG

Senaryo: John D. Brancato, Michael Ferris

Oyuncular: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Moon Bloodgood

Konu: John Connor’un yetiştirilirken inandığı gelecek, Marcus Wright adlı yabancının ortaya çıkmasıyla değişir.Connor, Marcus’ın gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermek zorunda kalır. Birlikte insanoğlunu ortadan kaldırabilecek korkunç sırrın ardındaki gerçeği ortaya çıkaracak bir yolculuğa çıkarlar.

 DragonBall

Yönetmen: James Wong

Senaryo: Ben Ramsey , Akira Toriyama

Oyuncular: Justin Chatwin, Emmy Rossum, James Marsters

Konu: Dünyayı yok etmek amacıyla gönderilmiş olan yarı maymun yarı insan Son-goku, dünyaya geldikten sonra görevini unutur. Onu yetiştiren büyük babası Gohan ölünce, onun isteğini yerine getirmek için usat Roshi’nin yanına gider. Roshi’nin yanında eğitim alan Goku, dünyanın dört bir tarafına dağılmış olan 7 dragon topunu, kötü amaçları için kullanacak olan Lord Piccolo’dan daha önce bulmak zorundadır.

Tropik Fırtına: Al Bakalım

Yönetmen: Ben Stiller

Senaryo: Ben Stiller, Justin Theroux

Oyuncular: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Brandon T. Jackson

Konu: Aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere bir kampta eğitim verilmektedir. Oyuncular topluma dönüşlerinde çeşitli zorluk ve bocalamalarla karşılaşırlar. Film bu olayları komedi kalıplarında anlatıyor. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörler, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca kampta öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyorlar ve ortaya eğlenceli olaylar çıkıyor.

Revolutionary Road

Yönetmen: Sam Mendes

Senaryo: Justin Haythe, Richard Yates

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, Michael Shannon

Konu: Richard Yates’in 1961 yılında yazdığı ve toplumda savaş sonrası meydana gelen hayal kırıklıklarını konu alan kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Mendes yapacak. Kitapta 1950’li yılların ortasında iki çocuklarıyla mutlu gözüken bir hayat yaşayan, ama konforlu bir yaşam elde edebilmek için göğüslenen baskılarla kendi gerçek arzuları arasında sıkışıp kalan, bir çiftin öyküsü anlatılıyor.

Watchmen

Yönetmen: Zack Snyder

Senaryo: David Hayter , Alex Tse , Alan Moore, Dave Gibbons

Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Carla Gugino, Billy Crudup

Konu: Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu öğrenir. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, süper kahramanların tekrardan örgütlenmeye başlaması ve dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

Harry Potter ve Melez Prens

Yönetmen: David Yates

Senaryo: Steve Kloves , J.K. Rowling

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson , Julie Walters, Helena Bonham Carter, Alan Rickman

Konu: Harry Potter, Hogwarts’taki 6. yılında üzerinde “bu kitap Melez Prens’e aittir” yazılı bir kitap bulur. Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens’in kimliğini araştırmaya başlayan Harry, Dumbledore’un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.

Ember Şehri

Yönetmen: Gil Kenan

Senaryo: Caroline Thompson , Jeanne Duprau

Oyuncular: Bill Murray, Tim Robbins, Saoirse Ronan, Toby Jones, Martin Landau

Konu: Özel jenaratörlerle elektrik kaynağı sağlanılan, yerin altında inşa edilmiş olan Ember Şehri, 200 yıldan beri varlığını sürdürmektedir. Fakat bir gün şehrin kaynağı olan jenaratör bozulur. Şehrin karanlığa gömülmesi an meselesidir. İki genç, Lina ve Barton, tüm ışığını kaybetmeden önce şehrin varlığının kaynağı olan gizemi çözmek ve insanları bir an önce şehirden çıkarmak zorundadırlar.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.